Bekijk hier de reacties die onze bezoekers al hebben achtergelaten over hun verblijf hier! Je kunt ook zelf een leuke reactie toevoegen.


reactie gepost door:

""
reactie gepost door:

""
reactie gepost door:

""
reactie gepost door: sb.diepenbeek

"Goed zo "
reactie gepost door: els lambrechts

"Toffe site !"
reactie gepost door: maxime

"mooi zo"
reactie gepost door: eric vandercammen

"Beste, Wij plannen om het weekend van 2 tot 4 oktober door te brengen met onze familie van 10 personen (9 volwassenen en 1 kind) en jullie hoeve leek ons een hele mooie optie. Ik weet echter niet of één woning voldoende is voor deze groep. Kan u ons dit laten weten ? Kan u ook aangeven of dit weekend sowieso nog beschikbaar is alsook een prijs voorstellen voor één of twee woningen ? Wij kijken alvast uit naar uw reactie. Met vriendelijke groeten, Eric Vandercammen"
reactie gepost door: silvère De Mil

"Dag, wij plannen een weekend met 7 pers. voorzien op 3-5, 10-12, of 17-19 sept. Zijn deze data nog vrij aub? Zaterdag komen wij samen en bespreken dan de mogelijkheden.Vraagje:zijn de 2 vakantie- woningen samen ingeplant in de gerenoveerde hoeve? We lopen elkaar toch niet voor de voeten?Eventuele aanhangwagens voor meegebrachte fietsen kunnen veilig achteraan geparkeerd worden? Met vele groeten. "
reactie gepost door: fsefsefse

""
reactie gepost door: silvère De Mil

"Dag, Het weekend van OLHV 2011 is dat nog vrij?Wij zijn een familie van 6 volwassenen, 2 kinderen van 6 en5 en een kindje van 2jaar =9 pers. Is er in éen woning voldoende capaciteit? Kan er al op woensdag aangekomen en maandag vertrokken worden?Grts. Familie De Mil. "

Naam:

Email adres:

9867 Vul het groene nummer in ter verificatie

Bericht: